Sisè triomf consecutiu pels verd-i-negres a la Lliga Endesa després de superar al Río Broegán (78-70)

El Club Joventut Badalona segueix en estat de gràcia a l’ACB i ha sumat el sisè triomf consecutiu a la Lliga Endesa després de superar al Río Breogán per 78 a 70. Amb la victòria, la Penya continua a posicions de playoff amb 14 victòries i 9 derrotes.

Els gallecs han arrencat amb més encert el partit, i amb tres triples de McLemore, el Breogán ha dominat els primers minuts, 7-10. Un 7-0 culminat amb un triple de Brodziansky ha posat per davant al Joventut, i al final del període, el resultat era de 16-14.

Els grans minuts de Tyler Cook, amb 10 punts, ha permès a la Penya continuar per davant, i una cistella de Kraag ha posat la màxima del duel fins el moment, 30-19. Les distàncies s’han mantingut, i al descans, els de Carles Duran guanyaven per 40 a 30 amb 12 punts de Cook.

El pivot nord-americà ha seguit amb molt encert i ha liderat l’atac dels verd-i-negres als primers minuts del tercer quart, 48-38. Feliz i Tomic han continuat marcant la diferència en atac, i al final del període, el Joventut dominava 60 a 49.

El croat i el dominicà eren imparables pel rival, i el Joventut ha entrat als vuit minuts  finals clarament per davant, 68-52. Amb el partit a la butxaca, els verd-i-negres han segellat el triomf per 78 a 70, i ara ja pensen en el partit de l’Eurocup, un duel a vida o mort, on s’enfrontaran al Raitopharm Ulm el pròxim dimarts.