La Penya perd a la pista del París Basketball (86-70) i s’acomiada de la competició europea. El tram final del tercer quart, decisiu

El Club Joventut Badalona ha quedat eliminat de l’Eurocup després de perdre a París per 86 a 70. Els verd-i-negres han fet una bona primera part, però un 14-0 al tram final del tercer període ha estat definitiu. Malgrat els esforços dels de Carles Duran, no han tingut cap opció i han perdut clarament. Andrew Andrews, amb 25 punts, ha estat el jugador més destacat de la Penya.

Amb tres petits d’inici, Vives, Feliz i Andrews, la Penya ha intentat donar un ritme alt al partit i pressionar el rival, i als primers minuts, la igualtat era màxima, 10-10. Una esmaixada de Cook ha posat el Joventut per davant, 13-14, però al final del primer període, els francesos han fet un parcial d’11-3 per acabar el període dominant, 24-17.

La Penya, amb un gran Andrews, ha aconseguit reduir l’encert dels parisencs malgrat el partidàs de Shorts, i amb el nord-americà liderant l’atac verd-i-negre, ha reduït les diferències, 30-28. Els de Carles Duran han tingut possessió per empatar, 34-32, però no han pogut, i al descans, el Joventut perdia per cinc punts, 40-35.

Les defenses han continuat imposant-se als atacs, i amb un ritme de punts baix, els verd-i-negres seguien amb totes les opcions gràcies a Andrews, 46-45. I d’estar amb possibilitat de capgirar el marcador, a un parcial demolidor dels locals per posar el 59-45. Al final del quart, 62-48.

I per molt que Feliz ha fet un pas endavant al darrer acte, 70-59, la Penya en cap moment ha tingut opcions reals de ficar-se en partit, i ha acabat perdent per 86 a 70. Hifi, desastrós a la primera part, ha liderat el tram final d’un París que ha acabat sent superior.