Malgrat el 37 – 73 final, davant un Club Deportivo Ilunion d’una categoria superior, els de Fabián Castilla mostren signes de millora que permeten ser optimistes

Nova ensopegada del Menarini Joventut. Mesurava aquest dissabte les seves forces davant un imponent Club Deportivo Ilunion, recent campió de Copa i tercer classificat a la Divisió d’Honor. Malgrat això, en el que els verd-i-negres no podien perdre era en actitud i fam de competir fins al final.

Amb aquesta consigna gravada a foc, la Penya va saltar al parquet correctament situada. Encara que poc encertada en atac, la dura defensa zonal verd-i-negra va obligar els visitants a llençar des de fora en repetides ocasions. L’eficàcia dels madrilenys va ser abismal, i es va arribar al final del primer temps amb un contundent 5 – 24 a l’electrònic.

En el segon parcial, l’equipo es va deixar anar en atac, i la situació es va estabilitzar significativament. De la mà d’un encertat Lorenzo Envo, autor de 12 punts amb un 3 de 4 en triples, el Menarini Joventut va tornar a demostrar la seva fortalesa, i que lluitarà la seva plaça en la millor lliga de bàsquet en cadira de rodes del món fins a l’últim instant. Després de caure per només 5 en aquest parcial, es va arribar al final de la primera meitat amb el marcador de 17 – 41.

Després de la represa, l’equip de Badalona va seguir centrat en defensa, amb el focus posat en no concedir ocasions per córrer al rival. Un titànic esforç defensiu de tot l’equip, i en especial de Ben Leitch, després de la dubtosa expulsió d’Alvin Bernal, va contenir com va poder les envestides locals. L’escocès va quedar com a única referència interior, i va bregar de manera més que lloable contra pivots de major envergadura i experiència. Amb tot, es va arribar a l’últim període amb el marcador de 29 – 67.

Un quart temps en què el Menarini Joventut va seguir lluitant, tot i que el partit estigués tancat des de feia diversos minuts. Preparant-se pel tram decisiu de la competició, la Penya va competir fins al final, i va acabar caient per 37 – 73.

Després d’aquest resultat, el Menarini Joventut disposarà d’una setmana de descans abans d’afrontar el següent compromís. Un duel que el portarà fins a Las Palmas de Gran Canaria, quan el pròxim dissabte 13 d’abril, a partir de les 16:00 h, jugui contra ECONY Gran Canaria. Un partit que es podrà seguir a través de tupuedestv.com.