Cruel derrota del Menarini Joventut, que perd davant l’ECONY Gran Canaria 67 – 47 tot i firmar una immillorable primera meitat

Després d’unes setmanes de descans, el Menarini Joventut tornava aquest dissabte a la competició. Mesurava les seves forces davant l’ECONY Gran Canaria, equip molt dur, i que posaria les coses molt difícils per tal que victòria s’escapés de l’illa.

En els primers compassos del partit les defenses clarament les protagonistes del duel. I tot i que la Penya no va estar encertada en atac, la bona estratègia al darrere va evitar que el rival fes excessiu mal, arribant-se al final del primer temps amb el resultat de 14 – 4.

En el segon temps la Penya es va treure de sobre la timidesa ofensiva amb la qual va entrar al duel, i de la mà d’un endollat Lorenzo Envo els verd-i-negres van aconseguir capgirar la situació; col·locant un emocionantíssim 29 – 26 al descans.

Després de la represa, els insulars van prémer l’accelerador en defensa, i van exercir una fèrria pressió a mitja pista que va dificultar moltíssim la circulació de pilota als jugadors de Fabián Castilla. Incapaços de trobar tirs alliberats, la Penya va perdre terreny, i va arribar al quart parcial caient per 46 – 35.

Finalment, a l’últim temps, el Menarini Joventut es va deixar anar, i va caure víctima de la frustració. Tot i no desenvolupar un mal joc, l’esgotament físic i mental va passar excessiva factura. Després de la conclusió dels quaranta minuts, el resultat va ser de 67 – 47 per als locals.

El següent partit del Menarini Joventut serà el pròxim dissabte, 20 d’abril a partir de les 16:00 a l’Olímpic. El conjunt verd-i-negre rebrà al líder, un invicte AMIAB Albacete. Un duel que es podrà seguir en directe o a través de tupuedestv.com.