La Penya passa per sobre de l’Unicaja (74-52) i continua amb les bones sensacions abans del tram decisiu de la temporada

El Club Joventut Badalona va sumar el vintè triomf del curs després de superar clarament a l’Unicaja Mijas per 74 a 52. Les de Jordi Vizcaino continuen a la quarta posició a dues jornades pel final de la fase regular, amb el factor pista a les eliminatòries prèvies a la Final Four ja assegurat. Fins a quatre jugadores van anotar en dobles figures, sent Alima Dembelé la més destacada amb 17 punts i 11 rebots.

Les verd-i-negres van sortir al 100% i van deixar clar des del primer minut que no volien cap tipus de sorpresa. En quatre minuts, 10-2, un parcial que va anar creixent fins al 23-3 del final del primer quart. Dembelé i Davydova castigaven la pintura rival, i un triple de Bermejo va situar el 32-10, la màxima de la primera part. Al descans, 40-21 després d’una cistella de Pouye.

A la segona meitat, la superioritat verd-i-negra seguia sent notable, i el desè punt de Dembelé col·locava la màxima, 46-23. L’Unicaja es va acostar al marcador, 50-38, però al final del període una cistella de Bermejo sobre la botzina tornava la tranquil·litat, 56-40. Amb la victòria assegurada, el Joventut no es va relaxar i va acabar guanyant per 74 a 52.