El quadre liderat per Fabián Castilla cau de forma contundent per 35 a 79 després de bloquejar-se a la sortida del descans

Un cop conclosa la primera volta de la competició domèstica, el Menarini Joventut iniciava aquest dissabte la fase clau de la temporada. I ho feia al Poliesportiu Casagemes per enfrontar-se a un Amivel Reyes Gutiérrez que arribava al matx havent complert l’objectiu principal de classificar-se per la Copa del Rei.

El duel va començar de forma espectacular, amb els dos conjunts molt endollats a nivell ofensiu. Gràcies a l’elèctric ritme de joc impartit i els més que correctes percentatges en el llançament exterior, els verd-i-negres van aconseguir mantenir el partit igualat a 14 a la conclusió del primer temps.

En el segon parcial la imatge de la Penya va seguir sent més que correcta. Gràcies a la societat Fabián Castilla – Alvin Bernal, els verd-i-negres van poder seguir connectats al duel, tot i marxar al descans 5 punts per sota en el marcador, 26 a 31.

Després de la represa, això no obstant, va arribar el drama. Un desdibuixat Menarini Joventut no va ser capaç en cap moment de contestar les envestides del combinat andalús. El dos de dos en triples de Kyle Marsh, o els 10 punts de Ezequiel Esparza en aquest parcial van provocar una apagada general a l’esquadra verd-i-negra, que va encaixar un duríssim 3 a 27 de parcial; deixant l’electrònic en un pràcticament definitiu 29 – 58.

I és que, a l’últim quart, tot i que l’estocada  no va ser tan contundent, la Penya tampoc va ser capaç de trobar-se sobre el parquet. Molt erràtica en la creació d’espais, tampoc va poder frenar la generació de punts del conjunt visitant. Així doncs, i deixant enrere un parcial de  6 a 21 en aquest temps, es va tancar el matx amb derrota del Menarini Joventut per 35 a 79.

Després d’aquesta dura ensopegada, toca aixecar el cap i pensar ràpidament en el següent repte, un enfrontament capital davant un rival directe en les aspiracions verd-i-negres de mantenir la categoria. La Penya rebrà el proper dissabte, a partir de les 12:30 a l’Olímpic, al Mideba Extremadura. El duel es podrà seguir en directe o a través de tupuedestv.com.