Els de Fabián Castilla perden per 58 a 39 davant l'IBERCONSA Amfiv Vigo després d’encaixar un parcial final de 15 - 0

Després del mal partit de la setmana passada a la derrota contra l'UCAM Murcia, la Penya disputava l’últim compromís de lliga de l’any amb la intenció de recuperar les bones sensacions i tancar de la millor manera possible el 2022.

En els primers compassos del partit es va veure a un quadre verd-i-negre una mica sobreexcitat, amb masses imprecisions tant en atac com en defensa. Amb el pas dels minuts, l’equip va anar entrant al partit i va millorar, tot i tancar i el període per darrere, 16 – 12.

El segon parcial va començar de manera molt erràtica per part d’ambdós equips. Els de Badalona seguien ben plantats, però el vendaval ofensiu gallec va ser encara més fort. D’aquesta manera, es tancava la primera meitat amb un 34 – 25 desfavorable per als interessos del Joventut.

Després de la represa, seguia la poca claredat ofensiva verd-i-negra, fent impossible que es reduïssin les distàncies al marcador. La bona feina de tot l’equip darrere va permetre que el partit encara estigués viu. S’arribava al definitiu parcial amb un 39 a 31 al marcador.

Finalment, a l’últim quart va arribar la mala fortuna. Tot i fer un gran parcial d'inici on el Menarini Joventut va arribar a col·locar-se només 4 punts per sota, una sèrie d’accions van fer entrar a l’equip en una espiral negativa. Finalment, després d’un duríssim parcial de 15 a 0, el duel va finalitzar amb un contundent IBERCONSA Amfiv Vigo 58, Menarini Joventut 39.

Tot i la derrota, no s’ha d’oblidar el gran any que han realitzat els de Badalona aquest 2022; tornant després de sis temporades a la millor lliga de bàsquet en cadira de rodes del món. El següent enfrontament del Menarini Joventut serà el proper dissabte dia 14 de gener a les 16:00 a l’Olímpic, i es podrà veure en directe o a través de tupuedestv.com.