La Penya guanya la fase final d’ascens a Lliga Femenina després d’una remuntada èpica contra el CAB Estepona (55-64). Espectacular Alima Dembelé, MVP

El Club Joventut Badalona ha fet historia avui a Estepona assolint l’ascens a Lliga Femenina Endesa. L’equip dirigit per Jordi Vizcaino ha superat a la final a l’amfitrió, el CAB Estepona, per 55 a 64, en una remuntada èpica amb una Alima Dembelé, finalment MVP, descomunal.

L’inici del partit ha estat molt igualat, amb les locals per davant, 8-6, però l’entrada de Laura Piera ha donat un plus d’energia a l’equip, i ha acabat el període per davant, 11-13. Amb els millors minuts de Pouye el Joventut semblava tenir el partit controlat, 16-21, però l’Estepona ha fet un parcial demolidor per arribar al descans per davant, 28-24.

El duel era un estira-i-arronsa, i un triple de Segura ha tornat a situar a les verd-i-negres per davant, 35-36. Diferència amb què s’ha arribat al final del quart, 42-43. El partit es decidiria al tram final, i la Penya ha viscut els seus pitjors moments del duel.

A poc més de 5 minuts pel final, les de Vizcaíno perdien 55-44, però ha aparegut una Alima Dembelé imperial, qui amb dos triples i un dos més un, ha permès a la Penya capgirar el partit, 55-56. I és que Estepona no ha tornat a anotar més. 5 minuts llargs sense veure cistella, amb un Joventut molt agressiu en defensa.

Al final, 55-64, i un dia per a la història. El 5 de maig del 2024, el Club Joventut Badalona és equip de LLIGA FEMENINA ENDESA.