La Penya no pot endur-se la victòria després de remuntar 14 punts de diferència. Un parcial de 15-4 als 5 minuts finals dona el triomf al Frutti Extra Bursaspor (81-72)

El Club Joventut Badalona no ha pogut sumar la segona victòria a l’Eurocup i ha perdut 81 a 72 a la pista del Frutti Extra Bursaspor. Els de Carles Duran han arribat a perdre per 14 punts, 57-43, però l’equip ha reaccionat i a 5 minuts pel final, guanyava 66-68. Un demolidor parcial de 15-4 dels turcs ha impossibilitat els de Badalona endur-se el partit, que veuen com arriba la primera derrota de la temporada a Europa.

Sabien els de Carles Duran que havien de sortir molt concentrats al duel, i ja des del primer moment s’ha vist que l’equip tenia les idees molt clares. 5 punts de Pep Busquets a l’inici han permès al Joventut començar per davant, 10-11, abans que Tomic i Jones agafessin el relleu anotador per liderar l’atac de la Penya, 17-22. L’encert en el triple turc ha fet que el Bursaspor acabés el període per davant, 23-22.

La intensitat dels turcs a l’inici del segon quart ha marcat la diferència, i amb els punts de Bitim, el Bursaspor ha arribat a tenir 12 punts de marge, 39-27. El Joventut no s’ha trobat còmode en cap moment al segon quart i ha anat per darrere en tot moment. 5 punts al tram final de Guy han acostat lleugerament els verd-i-negres, que al descans perdien 47-39.

El Joventut ha continuat sense cuidar la pilota en atac, i amb pilotes perdudes de forma consecutiva, el màxim desavantatge ha arribat a ser de 14 punts, 57-43. I dels pitjors moments de l’equip hem passat als millors. Un pas endavant en defensa i el control absolut del rebot, ha permès els de Duran retallar diferències, i al final del tercer quart, els verd-i-negres només perdien per cinc punts, 61-56.

A base de defensa, i amb bona circulació en atac, la Penya ha culminat una gran remuntada amb la parella Tomic-Guy marcant la diferència. Una cistella de Jarrod Jones a 5 minuts del final ha posat el 66-68, i a partir d’aquell moment, el control del partit ha tornat a ser completament turc. Liderats per Needham, el Bursaspor ha fet un parcial de 15-4 que els ha donat la victòria.

Ante Tomic, amb 16 punts, ha liderat l’atac de la Penya, ben secunda per Guy, amb 15, i Jones, amb 12.