Després de guanyar la Lliga Catalana Challenge, el Joventut no pot amb el Cadí La Seu a les semifinals de la màxima competició catalana (63-50)

El Club Joventut Badalona va perdre a les semifinals de la Lliga Catalana a Fontajau contra el Cadí La Seu per 63 a 50 en un gran partit de les de Jordi Vizcaino. La Penya, que arribava al torneig gràcies al campionat de la categoria Challenge, va jugar a gran nivell contra un dels millors equips del bàsquet nacional.

L’inici del partit va estar marcat per l’encert del Cadí La Seu, i amb un 15-6 va aconseguir les primeres diferències. El Joventut va continuar en el partit i al final del primer quart, perdia per vuit punts, 20-12. Un gran segon quart en defensa, deixant el rival en només 12 punts, va fer que la Penya marxés al descans a deu punts, 32-22.

L’encert en el triple del Cadí La Seu va fer que les verd-i-negres veiessin com la diferència creixia fins els 17 punts, 48-31, i al final del període, el marcador mostrava el clar domini del rival, 51-35. Al període final, el màxim desavantatge va ser de 24, 61-37, abans que un gran parcial de les verd-i-negres deixés el 63-50 final.

La Penya tanca la participació en les Lligues Catalanes amb el títol a la categoria Challenge i unes meritòries semifinals a la Lliga Catalana. Ara ja pensa en l’estrena aquest diumenge a la Lliga Femenina Challenge, on el Joventut s’enfrontarà a l’Osés Construcción Ardoi a l’Olímpic (12:30h).