La Penya s’ha vist superada a la segona part i ha acabat perdent contra un San Pablo Burgos pletòric en atac (92-76 amb 15 triples)

El Club Joventut Badalona no ha pogut retrobar-se amb la victòria després de perdre de forma clara a la pista de l’Hereda San Pablo Burgos per 92 a 76. Els de Carles Duran han fet una bona primera part, 43-44, però han vist com els locals els han passat per sobre a la segona i s’han endut el partit. L’encert en el triple del Burgos, 15 triples, clau en el partit.

Els verd-i-negres han començat el partit tenint les primeres diferències a favor gràcies als punts de Pep Busquets i Joel Parra (10-11), però l’encert exterior del Burgos ha permès els locals capgirar el marcador i passar a dominar l’enfrontament, 22-18. Al final del primer quart, el Joventut perdia 26-21 en un partit amb un ritme d’anotació molt alt.

La màxima pels de Burgos ha estat de 7 punts, 28-21, a l’inici del segon quart, però els triples de Willis, Ventura i Vives han permès als de Carles Duran empatar el partit, 30-30, a 6 minuts pel descans. Poc a poc, la Penya s’ha anat trobant més còmode sobre la pista i s’ha situat per davant a 40 segons pel descans amb dos tirs lliures d’Andrés Feliz, 40-41. La Penya ha marxat per davant al descans gràcies a un triplàs de Brandon Paul sobre la botzina, 43-44.

El Joventut no ha sortit bé al tercer quart i el Burgos ho ha aprofitat. Benite ha liderat l’atac local i el desavantatge de la Penya ha crescut fins els 9 punts, 57-48, a 5 minuts per acabar el tercer quart. L’atac de la Penya no ha estat fluid i en 5 minuts només ha pogut anotar 5 punts. Els problemes ofensius del Joventut han continuat i el tercer període ha estat dominat en tot moment pels locals (màxima de 67-53). Al final del tercer acte, la Penya estava en una situació força complicada tot i la cistella de Feliz per tancar el quart, 68-58.

La dinàmica no ha canviat al darrer període, i és que San Pablo Burgos ha seguit anotant amb molta facilitat. Els triples dels locals han estat un malson per a la Penya i el desavantatge del Joventut ha anat creixent conforme els triples de Benite anaven entrant. Al final, derrota de la Penya 92-76 contra un San Pablo Burgos que ha fet una gran segona part (parcial de 49-32) i s’ha endut el partit amb tot el mèrit.

El Joventut suma així la segona derrota seguida lluny de l’Olímpic i es queda amb un balanç de 18 victòries i 10 derrotes. El proper partit de la Penya serà aquest dissabte a l’Olímpic contra l’Urbas Fuenlabrada (20:45h).