La Penya perd 73 a 79 contra el Morabanc Andorra

El Club Joventut Badalona no ha pogut sumar una nova victòria a l’Olímpic i ha perdut amb el Morabanc Andorra 73 a 79. La d’avui és la primera derrota de la Penya com a local i ara es situa amb 3 victòries i 3 partits perduts a la classificació.

El partit ha arrencat amb molt desencert per part dels dos equips. L’Andorra s’ha posat per davant 3-7, però la Penya ha reaccionat a les acaballes del període i amb un triple de Guillem Vives i una cistella d’Ante Tomic, ha acabat l’acte per davant, 10-8.

El partit ha millorat en ritme anotador al segon període i el Joventut ha aconseguit avantatges de 4 punts quan ha arribat l’encert en el triple, 31-27. Pau Ribas, amb 9 punts, era qui liderava l’anotació verd-i-negra per marxar per davant al descans, 34-33.

Els primers minuts de la segona part han estat millors per l’Andorra amb 2-7 de sortida, 36-40, però un parcial de 8-0 amb un triple de Brodziansky i una cistella de Tomic ha permès a la Penya capgirar el marcador, 44-40. Els andorrans, però, s’han refet i han tornat a dominar el duel gràcies a l’encert des del triple. Al final del període, el Morabanc Andorra guanyava 57-61.

Els andorrans han agafat 9 punts de marge al darrer període, 59-68, amb molt d’encert en el tir exterior. La Penya ha seguit treballant, sense baixar els braços, i una cistella de Pau Ribas ha posat el 71-72 a 2:11 pel final. Un triple de Noua a 1:07 per acabar li ha donat 6 punts de marge a l’Andorra, 71-77, una distància que el Joventut no ha pogut remuntar. Al final, 73-79 pels andorrans i primera derrota com a local de la Penya aquesta temporada.

Ante Tomic, amb 12 punts, ha estat el màxim anotador del Joventut. Sense temps per descansar, la Penya ja pensa en l’estrena europea del proper dimarts. L’equip de Carles Duran debuta a l’Eurocup a la pista de l’Aquila Basket Trento (20:00h).