El Joventut perd 69 a 82 i lluitarà per la tercera posició demà

Primera derrota de la pretemporada de la Penya a les semifinals de la Lliga Catalana contra el Barça (69-82). El conjunt verd-i-negre ha competit bé però ha perdut contra l’equip blaugrana i demà lluitarà per la tercera posició de la competició.

Un parcial de 13 a 0 ha permès a la Penya capgirar el marcador després d’un inici sense encert en el tir. Els verd-i-negres s’han posat per davant amb un gran Derek Willis, l’home més encertat en atac. Bons minuts també de Pep Busquets i Simon Birgander per acabar el primer quart per davant, 18-14.

Al segon període, la bona ratxa del Joventut ha seguit i ha arribat la màxima del partit, 24-14, amb Willis i Joel Parra en un gran moment. Al descans, el partit s’ha ajustat però amb la Penya per davant, 36-33. Willis, amb 10 punts, ha estat el màxim anotador del partit al descans, ben acompanyat per Birgander i Busquets, amb 7 punts per cap.

El tercer quart ha començat amb la Penya per davant gràcies als triples de Parra i Maronka però el Barça li ha donat la volta al partit i ha acabat el període guanyant, 50-65. Als darrers minuts, la Penya s’ha posat a 9 punts però finalment no ha pogut remuntar i ha acabat perdent, 69-82.

Derek Willis, amb 19 punts, ha estat el màxim anotador del Joventut. Fins a quatre jugadors, Pep Busquets, Joel Parra, Vladimir Brodziansky i Simon Birgander, han anotat 9 punts.