Els de Fabián Castilla perden 40 – 75 contra un equip d’una altra lliga esportivament parlant

Després de l’aturada de la Divisió d’Honor la setmana passada per la disputa de la Copa del Rei, la pilota tornava a rodar aquest dissabte a l’Olímpic. El Menarini Joventut mesurava les seves forces amb un dels equips més potents de la competició, un Bidaideak Bilbao BSR cinquè a la classificació, i que arribava al duel amb la papereta de clar favorit.

Un partit que començaria amb una Penya molt tímida, cometent excessius errors no forçats en el llançament. Tot i això, la bona tasca defensiva verd-i-negra no va permetre als bascos marxar del partit; 9 – 22 al final del primer temps.

En el segon quart les forces es van equilibrar considerablement. Les diferències entre ambdós equips seguien sent evidents, però en aquest punt el Menarini Joventut va poder lluitar el parcial de tu a tu, perdent-lo tan sols de tres punts; 22 – 48 al descans.

Després de la represa, l’equip verd-i-negre es va sumir en una espiral de cansament, bloqueig mental i frustració. Un període en el qual poques coses van sortir com estaven planejades, aspecte que van aprofitar els de Bizkaia per donar el cop pràcticament definitiu al partit. Amb un parcial de 4 – 18, el duel va arribar a l’última màniga amb el resultat de 26 – 66.

Un quart temps en el qual la Penya trauria caràcter i orgull per tornar a competir el partit. De la mà d’un endolladíssim José Leep, que va acabar el partit amb 21 punts, el Menarini Joventut va poder tancar el partit caient amb orgull. Després de la finalització dels minuts reglamentaris, el partit es va tancar amb derrota per 40 – 75.

La Penya viatjarà el pròxim dissabte a Vélez – Málaga per enfrontar-se al Amivel Reyes Gutiérrez. Un partit que s’iniciarà a les 18:00 i es podrà seguir a través de tupuedestv.com.