La Penya remunta en una bona segona part i supera el Wolves Vilnius per sumar el segon triomf europeu (107-98)

Patint, però valen igual. El Club Joventut Badalona s’ha endut el segon triomf a l’Eurocup després de superar al Wolves Vilnius a la pròrroga per 107 a 98. Els verd-i-negres han sabut patir i han sumat una victòria molt important.

La notícia a l’inici del partit ha estat la presència de Jordi Rodríguez al cinc inicial. L’escorta ha anotat un triple, però s’ha carregat amb tres faltes personals (7-11, min. 6). Els lituans han dominat el ritme del duel, i al final del quart, guanyaven 17-21.

El Wolves ha arribat a tenir sis punts de màxima, 21-27, però Kraag ha liderat la reacció verd-i-negra empatant el duel a 29. El Joventut no ha pogut culminar la remuntada, i Sulaimon ha permès als lituans escapar-se de nou, 36-43. Al descans, 41-46 amb un triple de Busquets.

La Penya no ha arrencat bé el tercer període i el Wolves ha tornat a disposar de deu punts, 48-58. Entre Brodziansky i Kraag ha capgirat el partit, i amb un triple de Thomas, el Joventut s’ha posat per davant, 65-61. Al final del tercer acte, 65-64.

Amb un 7-0 de sortida als primers dos minuts, els de Carles Duran han estirat el marge fins als vuit punts, 72-64. Un triple de Busquets ha situat la màxima, 75-66, però els lituans han tornat a reaccionar, 79-76, a 4 minuts pel final. El Wolves ha tornat a dominar, 81-85, però Tomic, des del tir lliure, ha empatat el duel a 88 a 2 segons per acabar.

A la pròrroga, Pau Ribas ha demostrat la seva experiència i el seu talent i amb dos triples ha situat el Joventut per davant, 94-92. A partir d’aquest moment, els verd-i-negres han controlat completament el duel i s’han endut la victòria per 107 a 98.

Vladimir Brodziansky, amb 22 punts i 31 de valoració, ha estat l’MVP del partit.