Les verd-i-negres, en un mal últim quart, no poden amb les navarreses en un final ajustat (60-56). Diumenge, nou partit a l’Olímpic contra el Recoletas Zamora (12:30h)

El Club Joventut Badalona no va poder sumar la tercera victòria en tres partits després de perdre a la pista de l’Osés Construcción Ardoi per 60 a 56. L’equip de Jordi Vizcaíno va fer tres quarts molt bons, però a l’últim es va veure clarament superat per les navarreses i va acabar perdent. Nukiya Mayo, amb 17 punts, va ser la jugadora més destacada.

La primera part va ser molt igualada i amb el Joventut dominant el ritme del partit. Entre Mayo i Dembelé, que va tenir un gran impacte en la seva estrena amb la samarreta de la Penya, les verd-i-negres lideraven el duel al descans, 24-28.

Al tercer període, les de Vizcaino van seguir controlant el partit, malgrat tenir al davant a un gran equip que mai abaixava els braços. Al final del període, el Joventut continuava per davant, 39-47.

I a l’últim quart, quan les verd-i-negres més a prop tenien el triomf, van col·lapsar en atac, permetent que les locals a poc a poc anessin reduint la diferència fins capgirar el duel, 51-49. En l’intercanvi de cops final, les navarreses van resoldre millor les situacions de joc i es van endur el partit, 60-56.

El pròxim duel de les verd-i-negres serà diumenge a l’Olímpic contra el Recoletas Zamora (12:30h).