La Penya supera el Barça a la final per 73 a 65 i aconsegueix l’onzè títol de la categoria, el Club amb més campionats

El Club Joventut Badalona Júnior es va proclamar campió de Catalunya aquest diumenge després de derrotar el Barça a la final per 73 a 65. L’equip dirigit per David Jimeno repeteix títol i aconsegueix l’onzè campionat de la categoria, fet que fa que la Penya sigui el Club amb més títols júniors.

La final, disputada a Valls, va tenir a un Joventut molt superior al Barça i que va controlar el partit en tot moment. Els verd-i-negres, amb un gran Karim López, ja van dominar des del primer quart (15-7). Al descans, el Joventut continuava dominant el duel, 35-28, avantatge que va ampliar al final del tercer quart, 56-44. Als darrers minuts, i amb el partit controlat, els verd-i-negres van gaudir del triomf (73-65) i van celebrar un nou èxit del planter de la Penya.

El Júnior repeteix títol després de l’aconseguit l’any passat, i continua fent una temporada espectacular. Amb el triomf a Valls, els de Jimeno també van certificar la seva presència al Campionat d’Espanya (del 30 d’abril al 6 de maig, a Huelva), abans de disputar la Final a Vuit de l’Eurolliga Júnior (17-21 maig).