Un tercer quart molt dolent condemna la Penya a la pista del Gran Canaria i acaba perdent un partit que havia dominat a la primera part (100-88)

El Club Joventut Badalona ha perdut al Gran Canaria Arena per 100 a 88 després d’un tercer quart desastrós (32-12) i ha vist com els canaris s’han endut un triomf que fa que la Penya baixi a la setena posició de la Lliga Endesa.

Els canaris han sortit amb més encert i energia al partit i han aconseguit les primeres diferències, 10-2. La Penya, de la mà de Feliz, ha reduït distàncies, 10-9, però de nou els locals han ampliat el seu marge, 16-9. Amb un Feliz imperial (11 punts), els verd-i-negres han capgirat el marcador i han acabat el quart per davant, 20-23.

El Joventut ha continuat dominant el duel amb 6 punts seguits de Tomic, que afegits a un triple de Brodziansky han obligat els locals a aturar el partit, 25-32. La màxima ha arribat a ser d’11 punts (31-42) amb un Feliz que seguia en estat de gràcia. Al descans, la Penya ha vist reduïda la seva diferència però continuava per davant, 41-46. Feliz, amb 15 punts, era el jugador més destacat.

El tercer quart ha estat un malson per a la Penya. El Gran Canaria ha augmentat la intensitat a l’inici de la segona meitat i ha remuntat ràpidament amb un gran Slaugther, 61-54. La Penya ha continuat sense entrar en ritme de partit, fet que ha aprofitat el Gran Canaria per estirar el seu avantatge, 71-54. Al final del període, 73-58.

El Joventut ha millorat en atac, però ha estat incapaç de capgirar el resultat malgrat els esforços. Una cistella de Feliz ha reduït la diferència a 8, 88-80, però els verd-i-negres no han tingut opcions de lluitar pel triomf. Al final, derrota per 100 a 88 que fa que el Joventut torni a perdre amb els canaris. Amb aquest resultat, el Gran Canaria avança els badalonins a la classificació. Andrés Feliz, amb 21 punts, ha estat el màxim anotador de la Penya, secundat per Parra (18) i Tomic (16).