Els verd-i-negres cauen per 88 a 32 davant un conjunt basc demolidor a la segona meitat

Després d’una setmana de descans per la disputa de competicions europees, la lliga domèstica es reprenia aquest cap de setmana per al Menarini Joventut amb un duel de màxima exigència. Els de Fabián Castilla s’enfrontaven al Bidaideak Bilbao BSR, rival d’una altra categoria davant el qual l’objectiu era competir els quaranta minuts.

En els primers compasses del matx, el quadre de Badalona va entrar molt tímid al partit. Erràtic en la definició, en defensa poc va poder fer davant la velocitat que va imprimir en atac l’equip bilbaí; que va tancar el primer període amb un avantatge de + 15 (22 - 7).

En el segon assalt, la Penya sí que va aconseguir defensar la seva tasca amb nota. La sensible diferència entre ambdós conjunts, però, va fer que la millora no es traduís a l’electrònic. Controlant millor les escomeses del rival al darrere, el Menarini Joventut va aconseguir arribar al descans amb un desavantatge no excessivament dur, 38 a 19.

No obstant això, després de la represa, l’hecatombe va ser monumental. Sense gairebé arguments en atac, els de Badalona no van poder fer front a la constant amenaça ofensiva local. Un Bidaideak Bilbao BSR que pràcticament va sentenciar el duel amb un parcial de 35 a 7.

Afortunadament, a l’últim període, els de Badalona van aconseguir frenar mínimament la sagnia produïda a l’anterior parcial, i van caure per una diferència menor. Tot i això, el Menarini Joventut tampoc va fortuna en atac, molt condicionat per la bona defensa perimetral exercida per l’elàstica basca. D’aquesta manera, s’arribà al final del partit amb un contundent 88 a 32 desfavorable.

Després d’aquesta ensopegada, toca seguir remant, ja que el Menarini Joventut segueix immers en la lluita per la salvació. En aquest sentit, el següent partit és clau, ja que els de Badalona reben a l’IBERCONSA Amfiv. L’equip gallec actualment està situat un lloc per sobre dels verd-i-negres a la classificació. L’enfrontament serà el pròxim dissabte 25 a les 16:00 al Pavelló Casagemas, i es podrà seguir en directe o a través de tupuedestv.com.