Els de Fabián Castilla cauen per 57 a 31 davant l’ECONY Gran Canaria en un duel en el qual la Penya va acabar pagant molt cara la falta de punteria

La fortuna segueix sense acompanyar al Menarini Joventut. Els verd-i-negres s’emporten una nova i contundent derrota a Divisió d’Honor, aquest cop contra un conjunt al qual a l’anada van ser capaços de vèncer.

En els primers compassos del duel, els de Badalona van mostrar-se molt erràtics en el llançament. Aconseguien connectar amb eficiència per trobar situacions de tir alliberat, però la fase de finalització no era efectiva. Tot i aquest contratemps, la bona tasca defensiva visitant va fer estralls en el conjunt illenc; deixant el resultat de 13 a 9 al final del primer temps.

La següent màniga va convertir-se en un autèntic suplici per a una Penya sobrepassada. Uns minuts en què els de Badalona van cometre massa errors no forçats, els quals impedien sumar. Por contra, els illencs no van perdonar les ocasions de què van disposar. D’aquesta manera, i després d’un duríssim 22 a 2 de parcial, es va arribar a l’equador de l’enfrontament amb el marcador de 35 – 11.

Després de la represa, la cosa va estabilitzar-se lleugerament. El conjunt local seguia dominant, però en aquesta ocasió el Menarini Joventut va tornar a donar senyals de vida. Tot i que els problemes d’efectivitat seguien presents, en aquest parcial va tornar la circulació de pilota intel·ligent, generant perill. A més a més, la bona tasca defensiva va fer que els locals només s’enduguessin el quart per només 5 punts, situant el marcador en un pràcticament definitiu 49 – 20.

En el darrer parcial, el Menarini Joventut va mantenir la professionalitat en tot moment, i amb lluita i coratge va aconseguir endur-se el quart tanteig. A base de bones combinacions de pilota, els de Badalona van aconseguir trobar posicions de tir que, aquest cop sí, van aconseguir materialitzar. D’aquesta manera, s’arribà al final del partit amb el resultat de 57 a 31 per a l’ECONY Las Palmas de Gran Canaria.

Després d’aquesta derrota, arriba un dels compromisos més durs de la temporada. El Menarini Joventut rep la visita del líder AMIAB Albacete, el pròxim dissabte a l’Olímpic. El matx es podrà seguir a partir de les 16:00 en directe o a través de tupuedestv.com.