La Penya es retroba amb el triomf guanyant a la pista del Real Canoe 50-54. Quinzena victòria de la temporada

El Club Joventut Badalona va retrobar-se amb la victòria a la pista del Sernova Renovables Real Canoe després de guanyar per 50 a 54 en un partit molt ajustat. Les verd-i-negres trenquen d’aquesta manera la mala ratxa de 4 derrotes seguides i es consoliden a la quarta posició de la Lliga Femenina Challenge.

L’inici del partit va estar marcat per l’intercanvi de cops, 8-8, malgrat les madrilenyes van aconseguir acabar el quart per davant, 15-11. Un parcial de 0-9 favorable al Joventut va situar les de Jordi Vizcaino per sobre al marcador, 15-20, i al descans, la Penya dominava el duel 25-31 gràcies a 7 punts seguits de Paula García.

El Joventut anava per davant al marcador, però el Canoe no va abaixar els braços i va capgirar el partit de nou, 37-36. Al final del període, les verd-i-negres guanyaven 40-42 gràcies a una cistella de Mariona Teixidó.

Amb 43-47, cinc punts consecutius de Gala Mestres semblava que trencaven el partit a favor de la Penya, 43-52, però el Canoe va reduir les diferències, 50-52, abans que una cistella de Marita Davydova sentenciés el triomf verd-i-negre, 50-54.

Mestres, amb 15 punts i 11 rebots, va ser la jugadora més destacada del Joventut, acompanyada per García i Teixidó, amb 7 punts per cap. El pròxim partit de la Penya serà aquest dissabte a la pista del CAB Estepona (19:45h).