Vuitena victòria seguida del Joventut, la darrera contra l’Alter Enersun Al-Qázeres Extremadura (84-65)

El Club Joventut Badalona continua de dolç i va sumar la vuitena victòria seguida a la Lliga Femenina Challenge després de passar per sobre de l’Al-Qázeres per 84 a 65. Les de Jordi Vizcaino es troben en un estat de forma espectacular i van passar per sobre del rival.

Com ve sent habitual als darrers partits de la Penya, les verd-i-negres van sortir com avions, i amb un 15-4 liderat per Alexus Johnson, ja van deixar clar que la motivació era màxima. Al final del primer període, el Joventut dominava 22-10. Amb el punt número 15 de Johnson a quatre minuts pel descans, la màxima va ser de 23, 42-19, abans que les visitants retallessin lleugerament la diferència, 45-30.

A la segona meitat, la Penya va continuar sent molt superior a l’Al-Qázeres malgrat els esforços de les extremenyes. Toussaint, que ja havia anotat 11 punts a la primera part, va endollar dos triples pràcticament seguits per acabar amb les esperances del rival. Amb un quart per disputar-se, el Joventut tenia el partit més que controlat, 64-51. Al període final, Gala Mestres va trobar-se molt còmode en atac i va anotar sense aturador per sentenciar el partit, 84-65.

Amb el triomf, les verd-i-negres ocupen la tercera posició de la lliga, a només dues victòries del líder, el BAXI Ferrol. Alexus Johnson, amb 23 punts i 10 rebots, va liderar a la Penya, i Dominique Toussaint, amb 21, també va signar un gran partit en atac. El pròxim partit del Joventut serà aquest diumenge a València contra la Cordá de Paterna Nou Bàsquet (12:30h).