El Joventut passa per sobre del Lenovo Tenerife (100-68) a un Olímpic espectacular i buscarà tancar la sèrie diumenge

En una exhibició majúscula el Club Joventut Badalona ha passat per sobre del Lenovo Tenerife (100-68) i ha sumat el primer punt dels quarts de final. Els de Carles Duran han fet un recital sobre un Olímpic espectacular i han sumat el primer punt. Diumenge, a Tenerife (13h), la Penya tindrà la primera opció per segellar la classificació per a les semifinals de l'ACB. En un duel on el Joventut ha estat molt superior, Joel Parra i Pep Busquets han estat els màxims anotadors amb 14 punts. Fins a 7 jugadors han anotat 10 o més punts, i ha destacat també l'encert en el triple, 13 de 29.

El partit ha arrencat amb una Penya jugant un bàsquet espectacular sota la direcció d'un Andrés Feliz molt encertat (8 punts). El base dominicà ha portat el temps del partit a la perfecció i el Joventut ha anat augmentant la diferència a base de defensa i poder córrer. Després de 7 minuts de joc, els de Carles Duran guanyaven 20-5, i al final del primer quart ho feien per 20 punts, 27-7, tancant un primer període extraordinari.

El recital verd-i-negre ha continuat amb un encert brutal des del triple. Un triple de Guillem Vives i un altre de Ferran Bassas han situat el +26 per una Penya que portava 6 de 8 en triples (35-9). L'exhibició verd-i-negra ha estat impressionant a la primera part, i al descans s'ha arribat amb un 54-21 que mostrava clarament la superioritat de la Penya. El 10 de 16 en triples del Joventut i la defensa asfixiant, clau a la primera part.

El guió de la segona meitat ha estat el mateix. Una Penya espectacular que ha passat per sobre del Lenovo Tenerife. Els de Carles Duran han continuat brillants en atac i molt agressius en defensa, estirant la màxima fins als 39 amb un tir lliure de Pep Busquets, 76-37. Al final del tercer quart, 78-43.

Als darrers minuts, la Penya ha continuat molt seriosa i han tancat la victòria de manera contundent al primer partit de la sèrie. El 100-68 final és una evidència més del que ha passat a l'Olímpic, on el Joventut ha fet un dels millors partits de tota la temporada.

El triomf ha estat espectacular i la Penya fa un pas de gegant, però encara queda molta sèrie. El diumenge vinent a les 13:00h, els de Carles Duran buscaran una victòria que els classifiqui per a les semifinals a la complicada pista del Lenovo Tenerife.