El Joventut BCR guanya per 44 a 57 a la pista de l'Adapta Zaragoza , i passa a la fase pel títol de la Primera Divisió BSR com a segon del grup B

Després d’haver-se ajornat el partit fa quinze dies degut a diferents casos de coronavirus a l’equip, la Penya afrontava l’últim partit de la primera fase de Primera Divisió BSR a la sempre difícil pista de l’Adapta Zaragoza.

Durant els primers instants de l’enfrontament, es va veure un Joventut BCR molt concentrat, sabent de la importància del duel. Els verd-i-negres van fer seves les zones, i van imposar la seva llei. Al final del primer quart, els de Fabián Castilla dominaven el marcador per 6 a 17.

Una tònica similar es va viure al segon parcial, amb un Joventut BCR llegint a la perfecció els avantatges ofensius, i tancant espais a la zona defensiva. D’aquesta manera, es va arribar a la mitja part amb un +14 favorable als interessos de la Penya, 17-31.

Després de la represa van arribar els moments més complicats per als de Fabián Castilla. Amb l’equip visiblement cansat, i encara recuperant les sensacions després de superar el coronavirus, els de Badalona arribaven als últims deu minuts amb un avantatge de 13 punts.

Una cistella del conjunt local a falta de 7:10 rebaixava la diferència a només 7 punts. De la mà del director de joc Fabián Castilla, autor de 17 punts, el Joventut BCR va saber reaccionar i tancar el partit. Al final, el conjunt verd-i-negre va acabar imposant-se per 44 a 57.

Amb aquest resultat, la Penya lluitarà pel trofeu de campió de la categoria de plata del bàsquet en cadira de rodes estatal a la següent fase.