La Penya guanya dissabte a la pista de l’Azpeitia (65-67) i perd diumenge a Navarra (69-66)

El Club Joventut Badalona de Lliga Femenina Challenge torna a casa amb una victòria i una derrota del seu doblet de partits al nord d’Espanya aquest cap de setmana. Les jugadores dirigides per Willy Abelló va sumar un triomf fonamental dissabte a la pista de l’Azpeitia (65-67), una victòria fonamental per situar-se a la zona tranquil·la de la classificació.

En un partit que va necessitar de pròrroga, el Joventut es va imposar gràcies a l’exhibició de Dominique Toussaint, qui amb 28 punts va liderar el conjunt verd-i-negre al País Basc. Gran actuació també de Mireia Poyato, qui amb 13 punts va fer un pas endavant i va ser cabdal en el triomf.

En la jornada de diumenge, la Penya no va poder sumar la tercera victòria seguida després de perdre en un duel molt igualat contra la Fundación Navarra Baloncesto Ardoi (69-66). El Joventut va fer una gran primera meitat però les locals van millorar les seves prestacions als segons 20 minuts i la victòria es va quedar a Navarra. Tot i perdre el partit, Cristina Hurtado va ser la jugadora més destacada amb 17 punts i 8 rebots.

Després d’11 jornades, la Penya suma 4 victòries i 7 derrotes, i ja pensa en el partit del proper dissabte contra el Barça. El duel es disputarà a les 18h al Palau Olímpic de Badalona.