La Penya supera el Burgos 82 a 65 i suma 4 victòries seguides

El Club Joventut Badalona ha fet un gran partit i ha derrotat l’Hereda San Pablo Burgos per 82 a 65 en un duel on l’equip verd-i-negre ha estat superior. Amb el triomf contra el Burgos, la Penya acumula quatre victòries seguides entre ACB i Eurocup.

El Burgos ha estrenat el marcador però ràpidament la Penya s’ha posat per davant. Un tap espectacular de Derek Willis i la posterior cistella de Joel Parra han estrenat la casella d’una Penya que amb dos triples seguits ha agafat les primers diferències, 12-8. De la mà de Salash ha arribat la reacció d’un Burgos que ha acabat el primer quart per davant, 16-18.

Un 3+1 de Brodziansky ha permès l’equip de Carles Duran recuperar el lideratge al marcador només començar el període, i amb un triple de Pau Ribas ha arribat el 27-20.  Una cistella de Pep Busquets ha col·locat la màxima en el 37-28. Al descans, el Joventut seguia dominant el duel 39-32, amb Ribas i Tomic com a màxims anotadors amb 8 punts per cap.

Derek Willis ha situat la Penya 10 amunt, 42-32, amb un triple només començar la segona part. La diferència s’ha estirat fins el +12, 47-35, però dos triples consecutius del Burgos han permès els visitants apropar-se al marcador, 47-41. El Joventut ha pujat les línies en defensa i ha recuperat els dobles dígits d’avantatge, 57-46. Quan quedava només un període, la Penya seguia per davant, 61-52.

No ha pogut començar millor el darrer quart per la Penya. Un triple de Pep Busquets i un altre de Derek Willis han situat el +14 al marcador, 67-53, diferència que es mantenia a 5 minuts pel final, 72-58. El Joventut ha mantingut les diferències i al final ha aconseguit una gran victòria per 82 a 65 que li permet seguir a les posicions capdavanteres de la classificació.

Ante Tomic, amb 17 punts, ha estat el màxim anotador del partit, ben secundat per Pau Ribas, amb 14, i Derek Willis i Vladimir Brodzianksy, amb 12.