Els de Carles Duran sumen 2/2 aquesta pretemporada.

La Penya ha sumat la segona victòria de la pretemporada en superar el BAXI Manresa (73-84) en un partit disputat al pavelló Barris Nord de Lleida.

El Joventut ha començat dominant des del salt inicial amb debut de Brandon Paul i Derek Willis i on ja han pogut jugar Pau Ribas, Brodziansky i Birgander que s’havien perdut el primer amistós contra el MoraBanc.

Els de Carles Duran han començat dominant gràcies a l’encert exterior. La diferència ha crescut amb un triple des del mig de la pista de Bassas al final del primer període (13-20). Al segon quart ha aparegut el talent de Brandon Paul que, amb quatre triples, ha permès als verd-i-negres arribar al descans amb un avantatge de 15 punts (30-45).

La dinàmica del tercer quart ha estat similar a l’anterior, amb un gran encert des de la línia exterior que ha permès als verd-i-negres mantenir la renda en el marcador (51-63). En l’últim període els manresans han retallat distància fins a posar-se a 8 punts, però els de Carles Duran han aguantat l’embranzida i s’han emportat el partit amb el resultat final de 73 a 84.

Els màxims anotadors del partit han estat Brandon Paul, amb 18 punts (6/10 triples), Vladimir Brodziansky amb 16 punts, Joel Parra amb 9, i Ferran Bassas i Derek Willis amb 7.

El pròxim partit ja serà en partit oficial a la semifinal de la Lliga Catalana contra el Barça, el dissabte 4 de setembre a les 19:30h al Nou Congost.