La Penya no pot superar l’Hereda San Pablo Burgos (86-78)

El Club Joventut Badalona ha perdut (86-78) a la pista de l’Hereda San Pablo Burgos, a causa d’un mal segon quart. Després de la derrota contra els burgalesos, els verd-i-negres es queden amb un balanç de 16-13.

El Joventut ha començat molt bé a Burgos liderat per Neno Dimitrijevic, que ha fet un gran primer quart en termes d’anotació (7 punts) i de distribució de joc (2 assistències). Amb 13-14 en el marcador, un triplàs del macedoni sobre la botzina ha obert un parcial pels badalonins, que amb les cistelles de Pau Ribas, Simon Birgander i Joel Parra, i la bona defensa, s’han situat 10 per sobre (13-23). Al final del primer període, 18-25.

Els locals han encetat el segon quart amb un parcial d’13-0 a favor, que els ha situat per davant (31-25). El Burgos ha arribat a tenir un avantatge de 14 punts (42-28), però la Penya ho ha pogut suavitzar sobretot amb els bons minuts de Joel Parra, que ha fet una molt bona primera part (44-35).

La Penya ha tornat dels vestidors amb ganes, i amb la intensitat i els punts de Parra i Albert Ventura, s’ha acostat (44-39). Desafortunadament, l’Hereda San Pablo Burgos, més encertat, ha tornat a ampliar l’avantatge fins a 14 (60-46). Llavors, el Joventut ha reaccionat amb els triples de Pau Ribas i Ventura, i amb els tirs lliures del capità, que han permès finalitzar el tercer quart amb opcions (68-60). En el darrer quart, un parcial de 6-0 dels locals de sortida (74-60) ha sentenciat el partit. El Joventut ha lluitat per remuntar, però no ho ha aconseguit.

Ante Tomic ha liderat el Joventut amb 22 de valoració, 13 punts, 13 rebots i 5 assistències. L’ha seguit Neno Dimitrijevic, amb 19 de valoració, 16 punts i 5 assistències.