El Joventut perd a La Fonteta contra el Valencia Basket (100-70)

El Club Joventut Badalona ha perdut (100-70) a La Fonteta contra el Valencia Basket en l’última jornada de la primera volta de la Lliga Endesa. D’aquesta manera, els verd-i-negres, que tenien l’opció d’anar a la Copa del Rei, no han tret el bitllet per anar aquest febrer a Màlaga.

El partit ha començat amb molt de ritme a La Fonteta, i amb una cistella de Luke Harangody i dues de Klemen Prepelic, la Penya ha anotat 6 punts en el primer minut i mig (4-6). Tot i això, la fluïdesa en atac ha disminuït en els badalonins i han acabat el primer quart per sota (21-16). Prepelic, Alen Omic i Kerem Kanter, tots tres amb 4 punts, han estat les principals fonts anotadores del primer període.

Kanter, amb 5 punts més, ha continuat amb el seu bon encert anotador en els primers instants del segon quart (23-21), però els valencians, amb molt bona punteria en el tir de tres durant tot el partit, han obert una escletxa (37-29). Semblava que la Penya s’acostava en el marcador amb dos triples consecutius de Xabi López-Arostegui (40-35), però un parcial final del Valencia Basket ha complicat les coses abans d’arribar al descans (48-37).

En el tercer quart, el Valencia Basket ha trencat definitivament el partit i, gràcies al seu gran encert en atac i en defensa, ha marxat a més de 20 punts de diferència (74-52). Ja sense opcions de victòria, l’últim període ha estat un tràmit on el conjunt local ha tancat el seu passi a la Copa del Rei.

Kerem Kanter ha estat l’home verd-i-negre amb millor valoració (14), gràcies als seus 14 punts i 4 rebots. Per la seva part, Klemen Prepelic ha sumat 12 de valoració, 13 punts i 3 assistències.