La Penya derrota el MoraBanc Andorra (90-87) després d’haver anat perdent de 16

El Club Joventut Badalona ha començat el TOP16 de la 7DAYS EuroCup amb victòria (90-87) al Palau Olímpic contra el MoraBanc Andorra. Els de Carles Duran, que ben aviat s’han vist 16 punts per sota, han aconseguit una gran remuntada, gràcies a un gran esforç per part de tot l’equip.

El MoraBanc Andorra ha començat amb la iniciativa del partit des del salt inicial i ha sortit amb un parcial de 2-9. Els visitants, molt encertats en el triple, feien mal a una Penya, que durant el primer quart (16-32), ha tingut problemes en defensa i en atac, on la seva principal font d’anotació han estat els tirs lliures.

El Joventut ha trobat més inspiració en el segon quart, i amb un bon Neno Dimitrijevic, que ha sumat 7 punts pràcticament consecutius en els primers minuts, ha retallat la diferència (26-34). Malgrat tot l’esforç i una bona versió de Zisis, que ha arribat al descans amb 10 punts, el moment verd-i-negre no ha tingut continuïtat i l’Andorra s’ha estirat abans d’arribar al descans (36-48).

Els badalonins han tornat dels vestidors amb molta més intensitat i agressivitat, i amb Alen Omic i Conor Morgan, han trobat forats a la pintura per acostar-se en el marcador (47-54). A partir d’aquí, semblava que els andorrans tornaven a marxar (47-60), però la força del pivot eslovè i del canadenc a dins la zona, sumada a la lluita de tot l’equip en defensa, li han permès a la Penya arribar al final del tercer període a només 6 punts (58-64).

Luke Harangody ha començat l’últim quart molt endollat, anotant 8 punts, i mantenint el Joventut a dins del partit (70-77). Els verd-i-negres, amb les anotacions d’Omic i Zisis, s’han acostat (80-82) i han empatat el partit amb una cistella de Harangody (82-82). A 31 segons pel final, Conor Morgan ha aconseguit un espectacular 2+1 que ha posat la Penya per davant (87-84). Els andorrans han tingut una última possessió per igualar el duel, però el seu triple ha marxat desviat i la Penya ha sumat la primera victòria (90-87).

Alen Omic ha estat l’home de la Penya més ben valorat (26), gràcies als seus 16 punts i 11 rebots. L’han seguit Nikos Zisis i Luke Harangody, tots dos amb 18 de valoració.