La gran actuació dels badalonins a la segona part, clau per la victòria per 104-77

El Divina Seguros Joventut ha tornat al camí de la victòria després de desfer-se de l'UCAM Múrcia a Oviedo per un contundent 104-77, en un partit corresponent al Circuit de Movistar.

Tot i les baixes de jugadors com Laprovittola, López-Arostegui, Birgander i Miller, la Penya ha sortit endollada ràpidament al partit, amb cistelles de Shawn Dawson i Albert Ventura, una bona circulació de pilota i quatre triples al primer quart. Malgrat això, l'UCAM Múrcia ha acabat el quart inicial manant en el marcador (24-25) després d'haver finalitzat el període amb un parcial de 0-10. Per la seva part, la tònica del segon quart ha estat semblant a la del primer, amb un Joventut que ha arribat a dominar per deu punts (40-30), en part gràcies a bones accions individuals de Neno Dimitrijevic. Tot i això, el conjunt murcià ha estat capaç de tornar a entrar al partit durant els instants finals, retallant el marcador fins al 45-42 del descans. Durant el primer temps, Shawn Dawson ha anotat 17 punts sense cap errada en el tir (7/7).

La segona part ha estat un vendaval dels badalonins, que amb un parcial de 17-0 (62-45) han obert una gran escletxa que ha estat definitiva. Dimitrijevic, amb les seves jugades de fantasia, ha destacat, però l'aportació defensiva i l'esforç de tot l'equip han estat decisius per arribar al final del tercer quart dominant per 73-59. En l'últim quart, Dawson - que només ha fallat un tir lliure en tot el partit - ha continuat anotant, però el jugador que més s'ha destapat ha estat Dakota Mathias, que ha anotat tres triples pràcticament consecutius – un d'ells amb tir lliure addicional inclòs – que han disparat a l'equip verd-i-negre fins al 104-77 final.

El partit també ha servit perquè joves jugadors com Pep Busquets tinguessin minuts amb el primer equip. Per la seva banda, Zagars, Bieshaar i Parra també han disposat de protagonisme, un fet que ha estat habitual durant la pretemporada. L'home més destacat del partit ha estat Shawn Dawson, amb 26 punts i 30 de valoració. També han estat molt positives les aportacions de Zagars i Todorovic, amb 13 de valoració; i les de Ventura, Dimitrijevic i Mathias, tots tres amb 12.

El pròxim partit de la Penya serà demà, diumenge 16 de setembre, a les 17h al mateix pavelló d'Oviedo contra l'Obras Sanitarias de Buenos Aires, partit que pertany novament al Circuit de Movistar.