Un mal tercer quart penalitza el Divina Seguros Joventut que cau per 77-75 al Santiago Martín

El Divina Seguros Joventut ha perdut davant l’Iberostar Tenerife al Santiago Martín per 77-75. Els verd-i-negres no han estat capaços d’emportar-se la victòria tot i reduir un desavantatge de 17 punts en un últim quart ple d’entrega badalonina.

Tempteig inicial

El Divina Seguros Joventut no ha aconseguit fer una arrancada dominant i han perdut el primer període. Els homes de Carles Duran no han estat capaços d’anotar en joc durant els primers sis minuts del partit, fins que el base argentí, Nico Laprovittola, ha aconseguit anotar un tir des de la llarga distància. Tot i així, la bona defensa  en la pintura els ha permès mantenir-se en el  duel (18-10).

La Penya ha començat el segon quart amb més encert cap a cistella i ha aconseguit encadenar varis bàsquets consecutius.  La millora en atac ha augmentat la moral de l’equip que ha servit per incrementar la intensitat defensiva permetent,  al conjunt badaloní, retallar distancies en el marcador (33-27).

L’equip ho dóna tot

A la represa, els verd-i-negres no han trobat el ritme de partit i han concedit masses espais als tiradors de l’Iberostar Tenerife que han començat endollats gràcies a Kostas Vasileiadis, qui ha anotat tres triples consecutius. Arrel d’aquesta arrancada, els locals s’han trobat còmodes en atac i han establert un parcial de 19 a 6. Gràcies a un triple de Xabi López-Arostegui, el Divina Seguros Joventut ha aconseguit trencar el parcial i retallar distàncies (59-46).

L’inici de l’últim quart ha estat prometedor amb una jugada de quatre punts de Sergi Vidal. Els homes de Carles Duran han reduït el desavantatge fins arribar al 60 a 55. Cinc punts de diferència que s’han vist ampliats quan el Tenerife ha donat resposta a les cistelles dels verd-i-negres tornat a la vora dels 10 punts d’avantatge.  Un últim minut de gran intensitat ha permès al Divina Seguros Joventut posar emoció al partit establint un marcador final de 77-75.