El Divina Seguros Joventut cau contra el San Pablo Burgos en un partit de ratxes en què els verd-i-negres no han estat encertats al darrer quart

El Divina Seguros Joventut ha tancat l’any a l’Olímpic amb derrota. El conjunt verd-i-negre no ha pogut mantenir la ratxa de resultats a casa i ha caigut contra el San Pablo Burgos per 81-88 en un partit marcat per les ratxes ofensives dels dos equips. Un últim quart sense encert, però, ha acabat amb les opcions dels de Diego Ocampo.

Inici de contrastos

El primer quart ha estat la continuació del partit de la setmana passada. El Divina Seguros Joventut s’ha sentit molt còmode en atac, movent la pilota amb fluïdesa i trobant en tot moment els jugadors oberts. Albert Ventura, amb dos triples consecutius, ha encès l’Olímpic que per un instant ha imaginat una nit plàcida abans de marxar de festes, però un triple del Burgos ha tornat els verd-i-negres a la realitat (20-15).

El segon quart ha estat l’inici del malson. Els verd-i-negres han encaixat un parcial contundent que ha posat els visitants per primer cop per davant en el marcador. Els tirs oberts han començat a no entrar i el San Pablo s’ha fet amb el ritme del joc. Tot i això, l’orgull de Wayns i tres triples han reajustat el marcador abans del descans (42-37).

Desencert final

Els pitjors pronòstics han començat a sobrevolar l’Olímpic amb un nou parcial burgalès que ha encès les alarmes. Malgrat tot, de nou l’equip s’ha sobreposat catapultat per un triple de Sergi Vidal i un altre de Wayns. Nogués, amb el seu primer triple de la temporada, ha posat el +9 al marcador, però aquest ha estat l’últim cop que la Penya ha dominat el momentum del partit, ja que un triple sobre la botzina del Burgos ha ferit greument els verd-i-negres (69-64).

Les pèrdues de pilota i la manca d’encert han debilitat un Divina Seguros Joventut que no ha trobat resposta a la intensitat del San Pablo Burgos, molt més còmode en la batalla cos a cos. Finalment, derrota que trenca la ratxa de quatre triomfs consecutius a l’Olímpic (81-88).