El Divina Seguros Joventut suma la quarta victòria consecutiva a Badalona amb una remuntada excepcional a la segona part per superar un -14 al descans

El Divina Seguros Joventut ha sumat la quarta victòria consecutiva de la temporada a l’Olímpic després de consumar una remuntada olímpica contra el Tecnyconta Zaragoza (94-83). Els de Diego Ocampo s’han sobreposat a una primera part fluixa i han desplegat el seu millor arsenal ofensiu per superar un -14 al descans.

Recital ofensiu aragonès

Les coses han començat maldades. Els de Diego Ocampo han tingut moltes dificultats per igualar l’encert anotador del Tecnyconta Zaragoza, i només la inspiració de Maalik Wayns des del triple ha permès mantenir l’equip dins del partit. En el millor moment verd-i-negre, amb un 2+1 de Ventura que ha avançat la Penya en els últims segons del període, els locals han rebut 6 punts consecutius (21-24).

Al segon quart els fantasmes dels primers 10 minuts s’han confirmat. Sense trobar Jerome Jordan a la pintura, el Divina Seguros Joventut no ha pogut mantenir el nivell ofensiu d’un conjunt aragonès llançat, amb uns percentatges d’encert altíssims de Tomás Bellas i, sobretot, Gary Neal. Malgrat els constants intents, els verd-i-negres no han trobat una resposta defensiva a l’efectivitat visitant (38-52).

Resposta olímpica

A la segona part, l’Olímpic ha començat a respirar l’esperit de la remuntada. Els verd-i-negres, liderats per un hiperactiu Patrick Richard que s’ha posat l’equip a l’esquena, han picat pedra a poc a poc per anar reduint l’avantatge aragonès. Quan els visitants s’han tornat a allunyar als 10 punts, Neno Dimitrijevic ha aparegut amb tres accions consecutives de mag per deixar el marcador en un ajustat 62-64.

Sobrepassats per la intensitat del Divina Seguros Joventut, amb Cuspinera i Neal expulsats, els aragonesos han deixat el camí lliure al conjunt badaloní per culminar la remuntada. Sergi Vidal, amb dos triples, i Saulius Kulvietis han acabat de trencar el partit des de la llarga distància i han permès sumar el quart triomf de la temporada (94-83).