El Divina Seguros Joventut aconsegueix el primer triomf de la temporada en un partit d'alta tensió al Palau Olímpic

El Divina Seguros Joventut ha assegurat la primera victòria de la temporada al Palau Olímpic (1-4) contra el Real Betis Energía Plus per un disputat 81-76. Els de Diego Ocampo han lluitat contra els nervis i la tensió per imposar-se en el  partit 583 de la carrera de Sergi Vidal, que entra al TOP15 històric de la Lliga Endesa.

Dubtes i reacció

No han començat bé les coses al Palau Olímpic. Els nervis han jugat una mala passada al conjunt de Diego Ocampo que ha vist com en poc més de cinc minuts el Real Betis Energía Plus aconseguia una renda de 8 punts. Amb intensitat defensiva i més tranquil·litat en la selecció de tir els verd-i-negres han retallat distàncies i han tancat el quart amb el marcador ajustat (19-20).

El segon quart ha estat territori Tomasz Gielo. El polonès ha assumit la responsabilitat ofensiva del Divina Seguros Joventut i ha capgirat el marcador amb un Neno Dimitrijevic i Patrick Richard que han ajudat a augmentar el tempo del joc. El Betis, però, no ha baixat la guàrdia i amb un parcial a les acaballes de la primera part ha tornat a deixar el partit en un ajustadíssim 38-37.

Alta tensió a Badalona

Els fantasmes han sobrevolat l’Olímpic amb un parcial contundent del Real Betis Energía Plus que ha obligat Diego Ocampo a aturar el partit. Aleshores, amb tot en contra, Patrick Richard ha aparegut per liderar els verd-i-negres amb dos triples consecutius i un contraatac de llibre. Per acabar el quart, Neno amb un triple i Birgander amb una esmaixada poderosa han donat la major renda fins aleshores (60-53).

Tot i que Richard ha continuat amb la seva exhibició ofensiva, el Betis no ha abaixat els braços i s’ha fet fort en defensa per complicar les coses als locals. Un triple sevillà amb poc més de 3 minuts per jugar-se ha posat l’ai al cor a l’afició, però Sergi Vidal, amb veterania, ha lligat la victòria des del triples i la línia de personal (81-76).