El Divina Seguros Joventut tanca la setmana d’stage amb un triomf molt treballat contra Dominion Bilbao Basket en la segona victòria consecutiva de la pretemporada

El Divina Seguros Joventut ha començat el cinquè partit de la pretemporada amb la mateixa dinàmica que va tancar el matx contra l’ICL Manresa a Llagostera, amb un gran encert des de la llarga distància. Els de Diego Ocampo han viscut del triple, amb cinc cistelles des de més enllà dels 6.75, i s’han imposat per la mínima en els primers compassos del partit a un Dominion Bilbao que no ha trobat la manera de tallar les goteres de la tempesta triplística verd-i-negra (19-22).

Tot i l’encert badaloní, els primers minuts del segon quart han estat una prova de força entre els dos conjunts, un pols constant que tan sols els triples verd-i-negres decantaven a favor del Divina Seguros Joventut. Els bascos, però, no han pogut contenir la Penya que ha apujat una marxa més per arribar a tenir un avantatge d’onze punts al marcador, aconseguint ofegar l’atac bilbaí, que tan sols amb un triple desesperat ha pogut reduir distàncies abans del descans (34-42).

La Penya ha sortit dels vestidors com una exhalació. Amb un parcial de zero a sis, el conjunt verd-i-negre ha obert una bretxa a l’electrònic que els ‘Homes de negre’ no han pogut tancar durant tot el tercer quart. Amb una gran consistència i sense sentir el pes de les cames per ser encara pretemporada, els de Diego Ocampo han viscut un dels moments més dolços en efectivitat a l’hora d’atacar per aconseguir una renda de tretze punts abans de començar l’últim període (55-68).

Tot i el bon moment català, els de Carles Durán no estaven disposats a acceptar una derrota sense competir als darrers minuts. Tot i la baixada del ritme anotador, el Divina Seguros Joventut ha trencat la barrera de l’equador del quart mantenint la distància prudencial dels nou punts, però en comptes de relaxar-se, els verd-i-negres han evitat qualsevol tipus de reacció basca amb una nova demostració de poder exterior que ha assegurat la segona victòria consecutiva de la pretemporada (73-86).