Els de Salva Maldonado sumen la segona victòria de la temporada a casa amb un gran darrer quart d’Albert Ventura

El FIATC Joventut ha començat el partit amb un gran encert anotador. Els de Salva Maldonado han imposat el seu ritme de joc i s’han fet forts al darrera gràcies a la bona tasca d’un intens Ousmane Drame. Des de la banqueta, Brandon Paul i Nacho Llovet ha mantingut l’eficàcia exterior dels de Badalona que han tancat el quart amb un intercanvi de cistelles (20-18).

Les pulsacions han baixat amb l’inici del segon quart i tots dos equips han tingut moltes dificultats per anotar amb fluïdesa. Alberto Abalde, amb un gran dos més un, i Goran Suton, amb un tap poderós, han fet despertar l’Olímpic que ha esclatat amb un triple de Sergi Vidal, màxim anotador verd-i-negre amb 8 punts al descans (39-35).

El partit, que s’ha reprès després de la presentació dels equips de l’Escola de Bàsquet sota el lema We believe in Basketball, We save #JoventutModel, s’ha complicat pels interessos de la Penya amb un Montakit Fuenlabrada molt inspirat. Vidal, juntament amb una millora defensiva, ha estat l’encarregat d’activar l’equip en atac i els de Salva Maldonado han salvat el tercer quart (55-53).

El darrer quart ha començat amb la dinàmica dels anteriors i cap dels dos equips ha pogut obrir una escletxa al marcador. Tot i això, un batallador Albert Ventura s’ha posat l’equip a l’esquena i els verd-i-negres han recuperat el domini del partit i un triple de Mallet ha assegurat la segona victòria de la temporada i la segona a l’Olímpic (79-66).