El Club Joventut Badalona s’enfrontarà demà (20:30h) al conjunt castellà

El Club Joventut Badalona jugarà demà (20:30h) el primer duel de la segona volta de la Lliga Endesa a la pista del San Pablo Burgos. La gran novetat serà la presència d’Oliver Stevic, nou pivot de la Penya, que precisament s’enfrontarà al seu exequip.
 
L’entrenador del Joventut, Carles Duran ha assegurat que vol que el seu equip torni a lluir com a visitant: “Fora de casa hem de donar un plus, perquè últimament no som capaços de ser tan competitius com ens agradaria, però en comptes de pensar tant en el rival, hem d’estar més pendents de nosaltres i ser molt millor equip del qual som a domicili”.
 
Duran, que ha qualificat el Burgos com un dels rivals dels verd-i-negres per aspirar a coses importants, s’ha mostrat especialment content pel bon moment de forma de l’ex de la Penya Ferran Bassas: “El Burgos és un equip amb molta anotació i amb molts de jugadors amb punts. A més, me n’alegro molt pel bon rendiment de Bassas, que segurament és un dels millors bases de la lliga”. A més, el tècnic del Joventut ha destacat el caliu que es respira al Coliseum: “Els dos anys que he anat a Burgos, m’ha semblat que hi havia un ambient espectacular”.
 
Sobre les teòriques dificultats defensives que pateix el seu equip, Duran creu que “el problema no són els 90 o 95 punts que ens anoten, sinó la manera i els moments en els quals els encaixem. Nosaltres juguem a moltes posicions, a molts punts, i és veritat que en certs moments dels partits, rebem massa punts fàcils, i això és el que hem de millorar”.
 
 
Per la seva part, el nou fitxatge de la Penya, Oliver Stevic, que la setmana passada encara era jugador del San Pablo Burgos, ha assegurat que el partit tindrà un sabor especial per a ell: “He passat una bona època a Burgos, i serà estrany enfrontar-me a jugadors amb els quals m’he entrenat fins fa 3 dies”.
 
Sobre el seu exequip, Stevic comenta que “depenen molt del joc interior d’Earl Clark, de Thadd McFadden, que és un jugador de ratxes i que té els seus moments en cada partit, i dels bases Ferran Bassas i Bruno Fitipaldo, que porten el ritme del duel. Ens espera un enfrontament dur, però no és impossible guanyar allà”.
 
Per últim, Stevic també ha parlat sobre la bona atmosfera del Coliseum: “Haurem de superar l’ambient de Burgos, on hi ha 10.000 persones en cada partit, i haurem d’estar concentrats durant els 40 minuts i tenir molta energia”.

 
Jugadors disponibles contra el San Pablo Burgos
 
Carles Duran té les baixes confirmades de Shawn Dawson, Simon Birgander i Perrin Buford, que té un petit trencament muscular a l’abductor llarg de la cuixa esquerra.
 
Per la seva part, Nikos Zisis s’ha desvinculat del Club i ja no viatjarà a Burgos.
 
La resta de jugadors estaran disponibles, inclòs Oliver Stevic, que podrà debutar en el Coliseum.