Tot i el bon partit a nivell col·lectiu, la Penya acaba cedint per un contundent 48 - 98

Dura derrota del Menarini Joventut aquest dissabte a l’Olímpic, tot i que no menys previsible. L’equip verd-i-negre rebia, a l’antepenúltima jornada de la millor lliga de bàsquet en cadira de rodes, al líder; un invicte AMIAB Albacete. Un duel que requeriria un increïble esforç de rapidesa física i mental de tota la plantilla.

El Menarini Joventut va entrar fred al duel. Amb poc encert ofensiu, i lleugerament desordenat en defensa, el conjunt de Badalona va veure com el líder imposava la seva llei, i tancava el primer temps amb un còmode 10 – 23.

Al segon parcial la Penya va desenvolupar un bàsquet més dinàmic, i va aconseguir fer més mal al rival. No obstant això, la capacitat ofensiva del conjunt manxec va fer que aquesta millora quedés pràcticament en res; arribant-se a l’equador del matx amb el resultat de 23 – 46.

Després de la represa, el domini visitant seguia sent més que evident, generant impotència a un Menarini Joventut correctament situat en defensa. L’espectacular percentatge en el llançament de l’equip visitant va ampliar l’avantatge, que es va col·locar en 38 punts al final del tercer temps (34 – 72).

A l’últim quart la dinàmica va ser bastant similar. El Menarini Joventut no va deixar de lluitar, fent un correcte parcial. Tot i això, l’equip va topar-se davant un equip amb una major envergadura, major solvència i una capacitat econòmica infinitament superior a la verd-i-negra. D’aquesta manera, l’electrònic va acabar reflectint un contundent 48 – 98.

Aquest resultat, sumat a la victòria d'IMF Getafe BSR contra Fundación Aliados Valladolid, posa l'equip davant d'un repte majúscul. Tot i això, si una cosa ha demostrat aquest grupo és compromís i sacrifici. En aquest sentit, el següent enfrontament serà clau per tal d'intentar remuntar la situació. El següent compromís serà clau per tal d’intentar salvar la categoria. El Menarini Joventut viatjarà fins a Madrid, on el pròxim 11 de maig, a partir de les 16:00, s’enfrontarà al IMF Getafe BSR. Un duel es podrà seguir en directe a través de tupuedestv.com.