El Joventut perd 61 a 69 contra l’Osés Construcción Ardoi i s’allunya de la primera posició de la Lliga Femenina Challenge

Era un partit important pel Club Joventut Badalona, perquè a casa i contra el líder podia donar un cop sobre la taula per lluitar per l’ascens directe. I malgrat que les verd-i-negres van lluitar fins al final, les de Jordi Vizcaino van perdre per 61 a 69 contra l’Osés Construcción Ardoi, quedant-se a quatre partits més l’average del líder a 12 jornades pel final de la fase regular.

L’inici del partit va ser amb un ritme anotador molt baix pels dos equips. Amb gairebé 7 minuts de joc, el resultat era de 6 a 6. Nervis, imprecisions i molts errors abans que l’Ardoi tanqués el quart amb un parcial de 6 a 11 per acabar dominant-lo, 12-17.

Al segon període el desavantatge del Joventut va anar augmentant, 14-28, i malgrat que la Penya va reduir diferències amb un triple de Santibáñez, 25-31, l’Ardoi va estirar el seu marge al descans, 27-37. Dembelé sostenia el Joventut amb els seus punts, 36-44, abans que un parcial de 9-0 culminat per Mayo posés a la Penya per davant, 45-44. Al final del tercer quart, tot estava per decidir-se a l’Olímpic, 47-49.

I al tram decisiu hi va entrar molt millor un Ardoi que en un parell de minuts ja tornava a tenir vuit punts d’avantatge, 50-58. Mayo i Dembelé van mantenir al Joventut en partit a dos minuts pel final, 59-65, però les verd-i-negres no van tenir opcions de guanyar. Al final, 61-69, i sisena derrota de la temporada.

Alima Dembelé, amb 29 punts, 14 rebots i 41 de valoració, va ser la jugadora més destacada del partit. Un duel on 1.037 persones van assitir a l'Olímpic.