Clara victòria de les verd-i-negres al derbi contra el Lima Horta (67-35). El Joventut estrena l’any guanyant i ja suma 11 triomfs

Clara triomf del Club Joventut Badalona en el primer partit del 2024. Les verd-i-negres s’estrenen aquest any a la Lliga Femenina Challenge amb una contundent victòria al derbi contra el Lima Horta (67-35). Alima Dembelé, amb 13 punts i 6 rebots, va ser la jugadora més destacada d’una Penya on fins a quatre jugadores van anotar en dobles dígits.

Malgrat que als primers minuts el partit estava igualat, 6-4, entre Dembelé i Segura van estirar l’avantatge de la Penya als instants finals del primer període. Un quart al que es va arribar ja amb el Joventut clarament per davant, 18-8. Lluny de fer un joc brillant, el segon acte va ser bastant espès, però les verd-i-negres en cap moment van baixar dels 8 punts de diferència. Al descans, 29-18 després d’un triple de López.

Els millors moments de joc del Joventut van ser al tercer període, on les de Jordi Vizcaino van ampliar el seu marge. Amb una gran defensa i més encert en atac, amb Segura liderant l’aspecte anotador, la Penya va sentenciar el duel, 47-26. Al darrer quart, entre Pouye, Davydova i Dembelé van segellar el triomf d’un Joventut que es va imposar al Lima Horta per 67 a 35.

Amb aquest triomf, les verd-i-negres sumen 11 victòries en 16 jornades, a tres partits de l’Osés Construcción Ardoi, nou líder de la competició i que visita l’Olímpic en dues setmanes. El pròxim repte del Joventut, dissabte a Melilla (17:30h).