La Penya perd 61 – 57 després d’aixecar un partit que anava perdent per més de vint punts

Un Menarini Joventut que va entrar fred al parquet, dubitatiu i amb massa imprecisions. Aquest factor va ser aprofitat pel conjunt rival, que va aconseguir tancar el primer temps amb un avantatge de dotze punts (20 – 8).

En el segon temps, el conjunt verd-i-negre es va veure ofegat després de la pressió plantejada pel conjunt de Múrcia. Malgrat això, la correcta defensa de la Penya va fer que els locals anotessin menys punts que a l’anterior temps; arribant-se al descans amb el marcador de 37 – 18.

El tercer va ser un quart de moltíssim caràcter i efectivitat. A base de treball, lluita i un moviment molt intel·ligent de pilota, el Menarini Joventut va aconseguir rebaixar considerablement les distàncies, i es va emportar el tercer parcial 22 – 12.

L’últim va ser un quart d’infart. De nou elaborant les jugades de manera brillant, i exercint una bona defensa, tan sols va faltar una mica més d’efectivitat. Finalment, un cop finalitzats els quaranta minuts reglamentaris, el resultat va acabar sent de 61 – 57 per al conjunt local.

Tot i el resultat, l’equip ha de quedar-se amb la gran imatge mostrada, i confiar en la feina que s’està fent fins ara. A partir d’aquí, el següent compromís de lliga serà determinant. Els de Badalona tornaran a la competició el pròxim dissabte 16, a partir de les 16:00 a l’Olímpic, i s’enfrontaran al IMF Getafe BSR. Un duel que es podrà seguir en directe o a través de tupuedestv.com