La Penya perd 50 – 68 davant ECONY Gran Canària en un duel marcat per les errades verd-i-negres

Aquest cop tampoc ha pogut ser. Després de caure el passat dissabte davant el líder de la competició, el Menarini Joventut ha sumat aquest dijous una nova derrota al seu caseller, la setena de la temporada. En un partit en el qual l’equip va acabar acusant excessivament el cansament físic i mental.

En els primers compassos del duel, els de Badalona van lluitar de tu a tu contra el combinat insular. Tot i això, els excessius errors en el llançament, i la concessió de segones jugades va penalitzar, i va fer que el quart acabés en negatiu per als verd-i-negres 12 – 16.

A l’inici del segon temps, tot i que a nivell ofensiu el Menarini Joventut va mantenir unes prestacions acceptables, poc va poder oferir en defensa. Aquest aspecte va ser aprofitat pel conjunt illenc per marcar distàncies, arribant-se al descans amb un 22 – 36 desfavorable als verd-i-negres.

Després de la represa, la Penya seguia a remolc. La poca fluïdesa era la nota dominant en atac, i a l’apartat defensiu no es va poder evitar que la diferència continués creixent. D’aquesta manera, s’arribava a l’últim quart 36 – 53 en contra.

Després de dos parcials negatius, la Penya va reaccionar i mostrar la versió que venia ensenyant als darrers duels, agressiva en defensa i decidida en atac. Tot i això, ja era tard, i els verd-i-negres no van poder capgirar un partit que va acabar 50 – 68.

Una vegada finalitzat el partit, els focus dels de Badalona ja estan posats en el proper objectiu, l’UCAM Múrcia BSR. Els verd-i-negres mesuraran les seves forces amb el conjunt murcià aquest dissabte, a partir de les 18:00 a domicili, en un duel que es podrà seguir a través de tupuedestv.com, la pàgina de Facebook Live de BSR España i el canal de Twitch de BSR España.