La Penya suma la quarta victòria consecutiva després de superar al Vantage Towers Alcobendas (77-66) i ja ocupa la segona plaça a la classificació

El Club Joventut Badalona continua en estat de gràcia i va aconseguir el quart triomf consecutiu a la Lliga Femenina Challenge després de guanyar al Vantage Towers Alcobendas per 77 a 66. Les verd-i-negres segueixen amb un gran encert des del triple (10 de 21), i un dia més, Mayo va ser la màxima anotadora (20 punts).

Mayo i López van estrenar el caseller de triple a l’inici del partit, 8-4, però les madrilenyes van reaccionar i es van posar per davant, 15-16. Un tir de Dembelé al tram final va permetre al Joventut acabar el quart per davant, 19-17. Al segon període, l’Alcobendas es va tornar a posar per davant, 26-27, però un parcial de 15-6 liderat per Mayo va fer que la Penya tanqués la primera part guanyant, 41-33.

A l’inici del tercer quart, les verd-i-negres ja van arribar als dobles dígits de diferència, 46-35, però l’Alcobendas va tornar al duel, 48-44. Dos triples de Dembelé i un de Mayo van ampliar l’avantatge de la Penya, que al final del quart era de 13 punts, 59-46.

Dos tirs lliures de Davydova van situar la màxima en catorze punts, 63-49, i el Joventut va controlar el partit fins al final. El 77-66 amb què va acabar el duel permet a la Penya sumar el quart triomf seguit, i situar-se en segona posició de la Lliga Femenina Challenge amb 7 victòries i 3 derrotes.