La Penya passa per sobre del Real Canoe (59-98) per sumar el tercer triomf consecutiu. Les verd-i-negres ja són terceres a la Lliga Femenina Challenge

El Club Joventut Badalona comença a agafar velocitat de creuer i després del recital a la pista del Real Canoe (59-98), acumula tres victòries consecutives i ja és tercer a la classificació de la Lliga Femenina Challenge. En un partit pràcticament perfecte, Lorena Segura, amb 25 punts, i Alima Dembelé, amb 21 i 32 de valoració, van ser les jugadores més destacades.

Amb 7 punts per començar, Segura va deixar la seva carta de presentació al Pez Volador (9-13). La Penya, movent molt bé la pilota en atac, es trobava molt còmode sobre la pista, i a poc a poc va anar ampliant la diferència, 20-27 al final del primer quart.

El segon triple al partit de Teixidó va donar per primer cop dobles dígits de diferència a les verd-i-negres, 20-30, mentre Dembelé continuava castigant al rival i anava sumant punts (12 punts). Al descans, 34-49 per les de Jordi Vizcaino.

A la segona meitat, el recital verd-i-negre va continuar i el marge va passar dels vint punts a l’inici del quart, 36-57. La Penya, amb el duel completament controlat, va tancar l’acte 50 a 72. El 59-98 final demostra la superioritat d’un Joventut que va sumar a Madrid el tercer triomf seguit i que el col·loca tercer a la lliga amb 6 victòries i 3 derrotes.