La Penya perd davant l’Amivel Reyes Gutiérrez malagueny (66 – 83), tot i la clara progressió de l’equip

La victòria se li continua resistint al Menarini Joventut. L’equip entrenat per Fabián Castilla va perdre aquest dissabte a l’Olímpic per 66 a 83, en un partit que tot i acabar amb derrota, reflecteix la línia ascendent del conjunt verd-i-negre.

En un inici trepidant, de bàsquet pur, la Penya va entrar al parquet de manera immillorable. Encertats en el llançament i contundents en la parcel·la defensiva, van poder tancar el primer quart dominant al marcador (22 – 21).

Una petita crisi d’anotació a l’inici del segon temps va canviar el signe del partit. Diversos errors en el tir van agafar a contrapeu als de Badalona, que no van poder muntar bé la defensa, i van rebre massa punts fàcils. D’aquesta manera s’arribava a l’equador del partit amb el resultat de 33 a 41 desfavorable al Menarini Joventut.

Lluny d’inquietar-se por la diferència en contra, el Menarini Joventut va exercir un bàsquet intel·ligent, i va aconseguir mantenir-se viu. Tot i això, novament el poc encert en el llançament va deixar als de Badalona sense poder apropar-se al marcador; 50 – 60.

Finalment, a l’últim parcial els de Badalona van quedar-se sense gasolina, i els visitants van acabar ampliant la diferència. Tot i que la imatge torna a ser d’equip combatiu, el col·laspe a tres minuts del final va resultar definitiu. Amb tot, el resultat al final del duel va ser de 66 a 83 desfavorable a la Penya.

Després d’aquest nou cop, el Menarini Joventut ha de seguir remant, millorant dia a dia fins poder aconseguir el premi de la victòria. I tot i que sigui difícil, la Penya intentarà que el primer triomf arribi el pròxim dissabte, quan els de Badalona es desplacen a Madrid per enfrontar-se amb el Club Deportivo Ilunion. Un duel que començarà a les 17:00 i es podrà seguir a través de tupuedestv.com.