Tercera derrota de l’equip verd-i-negre (38 – 59), aquesta vegada davant el Mideba Extremadura a l’Olímpic

No va ser possible, i el Menarini Joventut continua una setmana més sense estrenar el caseller de victòries a la competició domèstica. Els de Fabián Castilla van anar de menys a més al duel, però no va ser suficient per aconseguir el triomf.

En un duel que va començar de manera molt defensiva, amb ambdós conjunts temptejant-se excessivament. La diferència una vegada més la va marcar el baix nivell d’encert en el llançament per part del Menarini Joventut, que va tancar el primer temps 10 – 18 per sota.

Tot i que si hi va haver un quart on els errors en el llançament van ser decisius va ser a la segona màniga. Tot i el ràpid moviment de pilota, els errors en el tir van castigar durament als verd-i-negres, que van veure com la diferència s’enfilava fins als 18 punts al descans del partit, 13 – 31.

Després de la represa van arribar els millors minuts del Menarini Joventut. Lluint un nivell d’intensitat defensiu majúscul, els de Badalona van aconseguir minimitzar el potencial ofensiu visitant, i es van emportar el parcial 16 a 15.

Finalment, en el definitiu parcial va tornar a ser crucial el baix percentatge d’encert en el llançament de la Penya, fent impossible que es reduís la distància a l’electrònic. D’aquesta manera, el partit va finalitzar amb el resultat de Menarini Joventut 38 – Mideba Extremadura 59.

Després d’un nou cop, la Penya ha de seguir lluitant per poder aconseguir un triomf que dissipi fantasmes i allunyi el conjunt badaloní de la zona baixa de la taula. I tot i que no serà gens fàcil, els verd-i-negres intentaran que aquesta primera victòria arribi la pròxima setmana, quan el Menarini Joventut visitarà al Bidaideak Bilbao BSR. El partit es disputarà el dissabte 4 de novembre, a partir de les 18:00, i es podrà seguir a través de tupuedestv.com.