La Penya remunta contra el Melilla per seguir amb ple de triomfs (52-44)

El Club Joventut Badalona va sumar la segona victòria en dos partits a la Lliga Femenina Challenge després de superar el Melilla Ciudad del Deporte La Salle per 52 a 44. Les verd-i-negres, amb la baixa d’última hora d’Inés Santibáñez i les ja conegudes de Cotano i Dembelé, es van refer d’una mala primera part per aconseguir el primer triomf a l’Olímpic. Nukiya Mayo, amb 17 punts, va ser la màxima anotadora del Joventut.

Malgrat que les de Jordi Vizcaíno van sortir bé al partit amb Bermejo i Mayo com a jugadores més destacades (11-7), el primer parcial va ser pel Melilla per 16 a 17. Al segon quart, les visitants van jugar millor que la Penya i el marge va pujar fins als 8, resultat amb què es va arribar al descans, 24-32.

De nou amb Mayo i Bermejo, la Penya va remuntar en cinc minuts el partit, 33-32, amb un parcial de 9-0 de sortida. Un triple de Segura abans d’acabar el quart va fer que les verd-i-negres marxessin amb 6 punts d’avantatge per començar l’últim període, 42-36, tancant un gran quart de 18-4.

La defensa de les verd-i-negres va continuar brillant, i van deixar el Melilla gairebé 6 minuts sense anotar per trencar definitivament el duel, 49-36. Al final, 52-44 i segona victòria en dos partits.

Nukiya Mayo, amb 17 punts, 6 rebots i 20 de valoració, va ser l’MVP del partit, ben secundada per Deva Bermejo, qui amb 5 punts, 5 rebots i 5 pilotes recuperades, va ser la segona més valorada amb 17.