La Penya perd contra el Besiktas en un mal partit en un final molt igualat (62-63)

El Club Joventut Badalona no ha pogut començar l’Eurocup amb victòria i ha perdut contra el Besiktas Emlakjet Istanbul en un duel molt ajustat (62-63). Els de Carles Duran no han fet un bon partit, però sempre han tingut opcions de guanyar. Al final, un tir d’Hammonds ha donat el triomf als turcs.

Amb un gran Andrews en atac (6 punts de sortida), el Joventut ha arrencat molt concentrat al partit, obligant al Besiktas a demanar temps mort (13-3).Els turcs han reaccionat i al final del període, el resultat era de 20-14.

El ritme anotador s’ha vist reduït considerablement i els turcs ho han aprofitat per apropar-se al marcador, 25-23, fins a empatar el duel a 28. La Penya, amb bons minuts de Kraag, ha tornat a ampliar el seu marge, 35-29. Al descans, 35-33.

El neerlandès ha continuat anotant i la Penya ha pujat a 5 el marge, 40-35, però de nou els turcs han retallat diferències, 50-49. Al final del període, lleuger avantatge verd-i-negre, 53-49.

El Joventut no ha pogut trencar el partit, i el Besiktas ha capgirat el marcador als primers instants del darrer període, 58-59. Una cistella de Tomic ha posat de nou a la Penya per davant, 60-59, però a un minut per acabar dominaven els turcs, 60-61. Vives ha posat per davant a l’equip verd-i-negre a 24 segons pel final, 62-61, però una cistella d’Hammonds ha donat el triomf al Besiktas després que el tir final de Thomas no entrés (62-63).