L’equip de Fabián Castilla guanya per 48 – 60 al Servigest Burgos oferint un recital coral sobre com defensar el perímetre

Triomf oxigenant l’aconseguit aquest dissabte per part de la Penya al José Luís Talamillo de Burgos, fonamental per encarar la segona part de la temporada amb menys urgències. Una victòria gestada des de la defensa, apartat en el qual absolutament tots els jugadors i jugadora verd-i-negres van estar increïbles.

Precisament la importància del duel va fer que l’inici fos molt precipitat. La necessitat de no rebre punts va fer que ambdós conjunts estiguessin molt centrats en aquest apartat, deixant un curt marcador al final del primer temps (10 – 8).

En el segon parcial, el Menarini Joventut va començar a obrir escletxa. A través de la defensa, i d’un joc ofensiu molt intel·ligent, els de Badalona van assecar al conjunt local; arribant al descans amb nou punts d’avantatge (18 – 27).

Després de la represa, el partit va entrar en una fase elèctrica, amb un intercanvi de cistelles constant. Sense deixar entrar en partit al rival, el Menarini Joventut seguia per davant al marcador, arribant al darrer quart amb els mateixos nou punts de marge (33 – 42).

Un triple descomunal a una mà de Jose Leep a falta d’1:17 per a la conclusió del partit decidiria el duel. En un període on els verd-i-negres van oferir una masterclass tàctica, dominant els temps, per acabar tancant el matx (48 – 60).

Després d’aquesta victòria, el Menarini Joventut tindrà una setmana de descans per preparar el pròxim partit. Un duel per seguir creixent i sumant, sempre amb l’objectiu de la permanència ben present. Els de Badalona mesuraran les seves forces a l’Olímpic davant Iberconsa Amfiv, un enfrontament que es disputarà el dissabte 10 de febrer a les 16:00 i que es podrà seguir en directe a través de tupuedestv.com.